HIEMT Elektromágneses Alakformáló Gép + Intimpad

2022-es nyári alakformáló újdonság a Prémium InfraShape Stúdióban!

A HI-SCULPT innovatív alakformáló kezelés: hipergyors izomtömegnövelést, zsírcsökkenést eredményez, ráadásul ötször gyorsabbá teszi az anyagcserét. Megújulás kívül-belül csupán 2-3 hét leforgása alatt!

Hogyan működik a HIEMT elektromágneses alakformáló gép?

30 perc alatt 20.000 izomösszehúzást generál, ezáltal a kezelt terület izomtömege megnő, egyúttal csökken a zsírvastagság az érintett részen. Természetes és biztonságos eljárás, nem invazív, nem kell sebészkés alá feküdni a kívánt eredmény elérése érdekében. 

A HI-Sculpt Gép Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám technológiával működik, mely 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezi. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez-GYORSAN. 30 perc alatt végezz 20 000 felülést, miközben olvasgatsz. Igen, az űredzés kora eljött! A test tónusosabbá, definiáltabbá válik és a zsírszövet a kezelt területen látványosan csökken a zsírsejtek elhalálozásának köszönhetően.

Alkalmazási területek nőknek:

 • Fenéklifting
 • Comb-kar-derék karcsúsítás, szálkásítás
 • Felkarok edzése, feszesítése
 • Has tónusosság növelés
 • Szétnyílt hasizom kezelése
 • Első és hátsó comb

Alkalmazási területek férfiaknak:

 • Bicepsz és tricepsz erősítése
 • Vállizom erősítése
 • Hasizom fejlesztés, haskörfogat csökkentés
 • Első és hátsó comb kezelése
 • Vádli erősítése
 • Fenék izom erősítése

Tudnivalók a kezelésről

A kezelést kúraszerűen ajánljuk, nálunk egy kúra 12 alaklomból áll, fél kúra 6 alkalomból. A megfelelő hatás elérése érdekében az egymást követő kezeléseknek gyorsan kell következniük egymás után, ez az eredmény kulcsa. A kezelések után javasoljuk fehérjepor fogyasztását és napi minimum 3 liter víz ivását az elhalt zsírsejtek kiürítése végett. Enyhe izomláz, izomfáradtság előfordulhat, Magnézium és C-vitamin bevétele a kúra alatt ajánlott. 3 cm vastag zsírréteg felett párosítani kell egy zsírszövet csökkentő eljárással. 

Intimpad

A kezelést kúraszerűen ajánljuk, nálunk egy kúra 12 alaklomból áll, fél kúra 6 alkalomból. A megfelelő hatás elérése érdekében az egymást követő kezeléseknek gyorsan kell következniük egymás után, ez az eredmény kulcsa. A kezelések után javasoljuk fehérjepor fogyasztását és napi minimum 3 liter víz ivását az elhalt zsírsejtek kiürítése végett. Enyhe izomláz, izomfáradtság előfordulhat, Magnézium és C-vitamin bevétele a kúra alatt ajánlott. 3 cm vastag zsírréteg felett párosítani kell egy zsírszövet csökkentő eljárással. 

Mikor ajánljuk az intimpad használatát?

Használata ajánlott:

 • medencefenék-izom erősítésére
 • inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére
 • szülés utáni regenerációra
 • záróizom működésének fokozására

Az egészséges szexuális funkcionalitás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők önfeledten megéljék a mindennapokat. Ebből adódóan a szexuális diszfunkciók negatívan hathatnak rájuk. Tanulmányok szerint az idősebb hölgyek nagyobb arányban érintettek, mint a fiatalabbak. Ennek oka leginkább a kismedence izomzat elgyengülése a kor előrehaladtával, illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, a terhességben, illetve az orgazmusokban is. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését.

Miért válaszd a Prémium InfraShape Stúdiót? 

A Prémium InfraShape Stúdió hosszú nyitvatartással, hétfőtől-péntekig 6.00 és 21.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.00-16.30-ig várja az alakformálásra vágyó vendégeket.

Nálunk 5 alakformáló kezelést találsz 1 helyen, igazi zsírgyilkos kezelések garmadájából válogathatsz!

Az InfraShape Studióban nem alkalmazunk mendemondákon alapuló kúrákat: mi bevált, bizonyítottan működő eljárásokat kínálunk. Több száz elégedett ügyfél tapasztalatával a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy tudunk segíteni a problémás helyeken felgyűlt zsírral szembeni küzdelemben.

Akiket tárt karokkal várunk…

Szeretnél egy bizonyítottan hatékony eljárással megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól? Feszesítenéd, formáznád a bőrödet, de nincs se időd, se energiád bonyolult kúrákra? Nem hiszel már az ilyen-olyan kitalált eljárásoknak, hanem látható eredményt szeretnél elérni? Gyere el hozzánk, próbáld ki különböző kezeléseinket, edzésünket!

A modern élet testünket érintő hatásai

Sokan hibáztatják magukat, amiért van rajtuk egy kis súlyfelesleg. Pedig egy átlagos fogyasztó nem is tudja, hogy a mai élelmiszerek, a rengeteg adalék, a tartósítószerek és mindenféle permetszer a zöldségekben, antibiotikumok miatt, a megfizethetetlen organikus alapanyagok láttán egyáltalán nem csoda, ha felszaladnak a pluszok és a bőrünk feszessége csökken.  

De mi van, ha nem működik? 

Minden vendégünk más és más, az eredményt természetesen előre nem tudjuk 100%-ban garantálni, de pont ezért alkalmazunk ilyen sokféle alakformáló eljárást, hogy mindenképpen meg tudd találni a számodra ideális alakhoz vezető kúrát, edzést, kezelést.

Mikor vedd igénybe szolgáltatásunkat?

Tegnap? Viccet félretéve, ne késlekedj, szabadulj meg a nemkívánt zsírpárnáktól és formáld alakod a HIEMT Alakformáló gépünkkel. 

HIEMT HI-SCULPT EMS ALAKFORMÁLÓ GÉP ÁRLISTA
Kezelés időtartama: 30 perc
Választható területek (1 alkalom = 1 terület) :
has, comb, fenék (push up hatás), kar, derék, vádli
1 alkalom – 1 terület:
20.000 Ft
Bérletek
6 alkalmas bérlet
75.000 Ft (12.500 Ft/alkalom)
12 alkalmas bérlet
114.000 Ft (9.500 Ft/alkalom)
Korlátlan bérlet
140.000 Ft
30 napos korlátlan használat,1 alkalommal akár 4 testrész is kezelhető
1 teljes kúra (12 alkalom) után érdemes 4 hét szünetet tartani
1/2 (fél) kúra
6 alkalom
1 kúra
12 alkalom
Bérlet lejárati idők
6 alkalmas bérlet
30 nap
12 alkalmas bérlet
60 nap
Korlátlan bérlet
30 nap
Törzsvásárlói program
12 alkalmas vagy korlátlan bérlet vásárlásakor megajándékozunk +1 alkalommal 1 terület kezelésével! Amennyiben a már meglévő bérleted utolsó alkalmának lejáratának napjáig megveszed a következő 12 alkalmas vagy korlátlan bérleted, úgy belépsz a törzsvásárlói programba és megajándékozunk +1 alkalommal a bérleted mellé.

HIEMT Alakformáló gép: ideális megoldás karcsúsodni vágyó vendégeink számára!

Bejelentkezés

  Elérhetőségünk

  +36 30 0101 555

  info@infrashape-alakformalas.hu

  Budapest, Victor Hugo utca 5.

  Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

  Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30