LOCALCRYO ZSÍRFAGYASZTÁS

A Local Cryo egy aktív krióterápiás készülék, mely az egész testünkre jótékony hatással bír, mindezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrém alacsony hőmérsékletnek (-160°C fok) van kitéve a test adott része a nitrogénpárának köszönhetően.

Local Cryo Zsírfagyasztás és rehabilitáció

 

A Local Cryo egy aktív krióterápiás készülék, mely az egész testünkre jótékony hatással bír, mindezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrém alacsony hőmérsékletnek (-160°C fok) van kitéve a test adott része a nitrogénpárának köszönhetően.

A nitrogénpárával lefagyasztjuk a zsírsejteket, így elpusztulnak, a többi zsírsejtről leválva bekerülnek a nyirokrendszerbe. Ezt minimum 3 liter víz elfogyasztásával és egy nyirokrendszert serkentő testmozgással (50 perces infrashape edzés) ki lehet tisztítani, így bekövetkezik az alkalomról alkalomra történő centiméterben is mérhető fogyás a kezelt terület(ek)ről!

Miben segít a Local Cryo?

Zsírfagyasztásban. arckezelésben (ráncok kezelése, pórusok összehúzása), bőrbetegségeknél (pl. ekcéma) és sérülések gyógyításában.
A zsírfagyasztás (Local Cryo terápia) hatása fokozható, illetve gyorsítható, ha a kezelést kombináljuk egy Ultrahangos Kavitációs zsírbontással. Az ultrahangos kezelésnek köszönhető térfogatváltozás miatt egy 25 perces hasi zsírfagyasztás ultrahanggal kiegészítve megfelel egy 45-55 perces folyamatos fagyasztásnak.

Kiknek javasoljuk a Local Cryo zsírfagyasztást?

 

Terápiánkat leginkább azon Vendégeinknek javasoljuk, akik bizonyos területeken (Pl: has, csípő, comb, kar, hát, vádli, stb.) szeretnének megszabadulni a makacs zsírpárnáktól/zsigeri zsírtól, és gyors eredményre vágynak!
Terápiáink kúraszerű alkalmazása hozza a leggyorsabb és legjobb eredményeket, Local Cryo Zsírfagyasztás esetében egy teljes kúra 4 hetet, ultrahangos kavitációs zsírbontás esetében 5 hetet vesz igénybe.

Így működik a zsírfagyasztás

A Local Cryo használatával kontrollált körülmények között, rendkívül hatásos módon csökkenthetjük a zsírpárnák vastagságát – ennek már az első néhány kezelés után is lesz látható eredménye. Az ilyesfajta kezelés nagy előnye, hogy nem károsítja a bőrt, az idegeket, az ereket vagy az izmokat.

A Local Cryo-val a felesleges zsírréteg lokálisan kezelhető, bármely testrészen. A kezelés során a bőrfelület akár 4 fokig lehűlhet, míg az alatta lévő zsír érzékenyebben reagál a hidegre ( a kezelést (-160°C-os párával végezzük), és a zsír szinte szó szerint lefagy, könnyebben eltávolítható a szervezetből. 

Azáltal, hogy a bőrt rendkívül alacsony hőmérsékletre hűti, az agy és a test egyedülálló módon reagál a hideg termogenezis hatására. Még az enyhe vagy mérsékelt hűtés is akár 300% -kal növelheti az anyagcserét, rengeteg kalóriát égethet, és kiválthatja a barna zsírszövet (BAT vagy barna zsír) termelését. Minél több barna zsírunk van, annál hatékonyabban égethető el a sima zsírréteg. A BAT elégeti a fehér zsírt, és biztosítja azt a mechanizmust, amellyel a test anyagcseréje gyorsul. Így növelhető a kalóriák égetése, de nem csak a kezelés alatt, hanem általánosságban is.

Mi az a BAT és miért hasznos? 

A BAT egy egyedülálló zsírfajta, amely aktiválódik és kalóriát éget, amikor hideg van. Pontosabban, a BAT hőt termel a rendes fehér zsír égetésével, amely tipikusan az emberi test középső részein található (gyomor, csípő és láb). A csecsemők különösen magas BAT-értékkel rendelkeznek, hogy hő keletkezzen és melegen tartsa őket, de a BAT-szintek hajlamosak a korral csökkenni. A kutatások kimutatták, hogy a rendszeres hidegnek kitett személy növeli a BAT szintjét. A BAT aktiválódása és növelése olyan mechanizmust biztosít, amellyel a szervezet gyorsabban szabadul meg a testben található fehér zsíroktól.

Várható eredmények

A Local Cryo-val végzett zsírfagyasztás hatása akár már 1-2 kezelés után is rendkívül látványos, már az első kezelés során csökkenthető a zsírvastagság, de nagyon fontos, hogy a kezelés napján és terápia alatt a folyadékbevitelt meg kell emelni. Minimum 3 liter víz fogyasztása javasolt naponta, illetve fontos, hogy az eredmények szemmel láthatóan később jelentkeznek, mint a kezelés, mivel a testnek időre van szüksége a zsírok mobilizálásra. Azonban a feszesség, a bőrtónus javulása már az első alkalom után látványos.

Arckezelés

Az arcra és a nyakra alkalmazott CryoFacial arckezelés csökkenti a pórusméretet, a puffadást, elősegíti a kollagén termelését. Egyenletesebb tónusú, feszesebb megjelenést eredményez.

Arckezelés előnyei:

  • Csökkenti a hibákat és a hegeket,
  • Gyorsítja a gyógyulást és javítja a bőr állapotát, segít a rosacea-n és a dermatitis-en,
  • Csökkenti a finom vonalak és a ráncok mélységét,
  • Frissít, kisimít: élettel tölti fel az arcot.

Az ismétlődő Cryo Arckezelések a kollagén termelésének növekedését eredményezik a sejt növekedési ciklusának serkentésével.

Mennyi ideig tart a hatás?

Egyéntől, életmódtól és étrendtől függően az eredmények több hónapig vagy több évig is tarthatnak.

A kezelést a maximális hatás érdekében kúraszerűen ajánljuk, ami 4 hétig tart

Miért válaszd a Prémium InfraShape Stúdiót? 

A Prémium InfraShape Stúdió hosszú nyitvatartással, hétfőtől-péntekig 6.00 és 21.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.00-16.30-ig várja az alakformálásra vágyó vendégeket.

Nálunk 5 alakformáló kezelést találsz 1 helyen, igazi zsírgyilkos kezelések garmadájából válogathatsz!

Az InfraShape Studióban nem alkalmazunk mendemondákon alapuló kúrákat: mi bevált, bizonyítottan működő eljárásokat kínálunk. Több száz elégedett ügyfél tapasztalatával a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy tudunk segíteni a problémás helyeken felgyűlt zsírral szembeni küzdelemben.

LOCAL CRYO ZSÍRFAGYASZTÁS ÁRLISTA
Bérletek
100 perces bérlet
70.000 Ft
200 perces bérle
120.000 Ft
Infrashape vásárlása mellé Cryo Bérletek
100 perces bérlet
65.000 Ft
200 perces bérlet
110.000 Ft
Törzsvásárlói program
200 perces bérlet vásárlásakor megajándékozunk +1 alkalommal egy terület ingyenes kezelésével! Amennyiben a már meglévő bérleted utolsó alkalmának lejáratának napjáig megveszed a következő 200 perces bérleted, úgy belépsz a törzsvásárlói programba és megajándékozunk +1 választható terület egyszeri ingyenes kezelésével a bérleted mellé.

Local Cryo zsírfagyasztás: egy feszesebb, mosolygósabb holnapért!

Bejelentkezés

3 + 13 =

Elérhetőségünk

+36 30 0101 555

info@infrashape-alakformalas.hu

Budapest, Victor Hugo utca 5.

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30