LOCALCRYO ZSÍRFAGYASZTÁS

A Local Cryo egy aktív krióterápiás készülék, mely az egész testünkre jótékony hatással bír, mindezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrém alacsony hőmérsékletnek (-160°C fok) van kitéve a test adott része a nitrogénpárának köszönhetően.

Local Cryo Zsírfagyasztás és rehabilitáció

 

A Local Cryo egy aktív krióterápiás készülék, mely az egész testünkre jótékony hatással bír, mindezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrém alacsony hőmérsékletnek (-160°C fok) van kitéve a test adott része a nitrogénpárának köszönhetően.

A nitrogénpárával lefagyasztjuk a zsírsejteket, így elpusztulnak, a többi zsírsejtről leválva bekerülnek a nyirokrendszerbe. Ezt minimum 3 liter víz elfogyasztásával és egy nyirokrendszert serkentő testmozgással (50 perces infrashape edzés) ki lehet tisztítani, így bekövetkezik az alkalomról alkalomra történő centiméterben is mérhető fogyás a kezelt terület(ek)ről!

Miben segít a Local Cryo?

Zsírfagyasztásban. arckezelésben (ráncok kezelése, pórusok összehúzása), bőrbetegségeknél (pl. ekcéma) és sérülések gyógyításában.
A zsírfagyasztás (Local Cryo terápia) hatása fokozható, illetve gyorsítható, ha a kezelést kombináljuk egy Ultrahangos Kavitációs zsírbontással. Az ultrahangos kezelésnek köszönhető térfogatváltozás miatt egy 25 perces hasi zsírfagyasztás ultrahanggal kiegészítve megfelel egy 45-55 perces folyamatos fagyasztásnak.

Kiknek javasoljuk a Local Cryo zsírfagyasztást?

 

Terápiánkat leginkább azon Vendégeinknek javasoljuk, akik bizonyos területeken (Pl: has, csípő, comb, kar, hát, vádli, stb.) szeretnének megszabadulni a makacs zsírpárnáktól/zsigeri zsírtól, és gyors eredményre vágynak!
Terápiáink kúraszerű alkalmazása hozza a leggyorsabb és legjobb eredményeket, Local Cryo Zsírfagyasztás esetében egy teljes kúra 4 hetet, ultrahangos kavitációs zsírbontás esetében 5 hetet vesz igénybe.

Így működik a zsírfagyasztás

A Local Cryo használatával kontrollált körülmények között, rendkívül hatásos módon csökkenthetjük a zsírpárnák vastagságát – ennek már az első néhány kezelés után is lesz látható eredménye. Az ilyesfajta kezelés nagy előnye, hogy nem károsítja a bőrt, az idegeket, az ereket vagy az izmokat.

A Local Cryo-val a felesleges zsírréteg lokálisan kezelhető, bármely testrészen. A kezelés során a bőrfelület akár 4 fokig lehűlhet, míg az alatta lévő zsír érzékenyebben reagál a hidegre ( a kezelést (-160°C-os párával végezzük), és a zsír szinte szó szerint lefagy, könnyebben eltávolítható a szervezetből. 

Azáltal, hogy a bőrt rendkívül alacsony hőmérsékletre hűti, az agy és a test egyedülálló módon reagál a hideg termogenezis hatására. Még az enyhe vagy mérsékelt hűtés is akár 300% -kal növelheti az anyagcserét, rengeteg kalóriát égethet, és kiválthatja a barna zsírszövet (BAT vagy barna zsír) termelését. Minél több barna zsírunk van, annál hatékonyabban égethető el a sima zsírréteg. A BAT elégeti a fehér zsírt, és biztosítja azt a mechanizmust, amellyel a test anyagcseréje gyorsul. Így növelhető a kalóriák égetése, de nem csak a kezelés alatt, hanem általánosságban is.

Mi az a BAT és miért hasznos? 

A BAT egy egyedülálló zsírfajta, amely aktiválódik és kalóriát éget, amikor hideg van. Pontosabban, a BAT hőt termel a rendes fehér zsír égetésével, amely tipikusan az emberi test középső részein található (gyomor, csípő és láb). A csecsemők különösen magas BAT-értékkel rendelkeznek, hogy hő keletkezzen és melegen tartsa őket, de a BAT-szintek hajlamosak a korral csökkenni. A kutatások kimutatták, hogy a rendszeres hidegnek kitett személy növeli a BAT szintjét. A BAT aktiválódása és növelése olyan mechanizmust biztosít, amellyel a szervezet gyorsabban szabadul meg a testben található fehér zsíroktól.

Várható eredmények

A Local Cryo-val végzett zsírfagyasztás hatása akár már 1-2 kezelés után is rendkívül látványos, már az első kezelés során csökkenthető a zsírvastagság, de nagyon fontos, hogy a kezelés napján és terápia alatt a folyadékbevitelt meg kell emelni. Minimum 3 liter víz fogyasztása javasolt naponta, illetve fontos, hogy az eredmények szemmel láthatóan később jelentkeznek, mint a kezelés, mivel a testnek időre van szüksége a zsírok mobilizálásra. Azonban a feszesség, a bőrtónus javulása már az első alkalom után látványos.

Arckezelés

Az arcra és a nyakra alkalmazott CryoFacial arckezelés csökkenti a pórusméretet, a puffadást, elősegíti a kollagén termelését. Egyenletesebb tónusú, feszesebb megjelenést eredményez.

Arckezelés előnyei:

  • Csökkenti a hibákat és a hegeket,
  • Gyorsítja a gyógyulást és javítja a bőr állapotát, segít a rosacea-n és a dermatitis-en,
  • Csökkenti a finom vonalak és a ráncok mélységét,
  • Frissít, kisimít: élettel tölti fel az arcot.

Az ismétlődő Cryo Arckezelések a kollagén termelésének növekedését eredményezik a sejt növekedési ciklusának serkentésével.

Mennyi ideig tart a hatás?

Egyéntől, életmódtól és étrendtől függően az eredmények több hónapig vagy több évig is tarthatnak.

A kezelést a maximális hatás érdekében kúraszerűen ajánljuk, ami 4 hétig tart

Miért válaszd a Prémium InfraShape Stúdiót? 

A Prémium InfraShape Stúdió hosszú nyitvatartással, hétfőtől-péntekig 6.00 és 21.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.00-16.30-ig várja az alakformálásra vágyó vendégeket.

Nálunk 5 alakformáló kezelést találsz 1 helyen, igazi zsírgyilkos kezelések garmadájából válogathatsz!

Az InfraShape Studióban nem alkalmazunk mendemondákon alapuló kúrákat: mi bevált, bizonyítottan működő eljárásokat kínálunk. Több száz elégedett ügyfél tapasztalatával a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy tudunk segíteni a problémás helyeken felgyűlt zsírral szembeni küzdelemben.

LOCAL CRYO ZSÍRFAGYASZTÁS ÁRLISTA
Percdíj
1 perc
690 Ft
Bérletek
100 perces bérlet (600 Ft/perc, a vásárlástól számított 30. napig felhasználható) – kedvezmény értéke: 9.000 Ft
60.000 Ft
200 perces bérlet (560 Ft/perc, a vásárlástól számított 60. napig felhasználható) – kedvezmény értéke: 26.000 Ft
112.000 Ft
Infrashape vásárlása mellé Cryo Bérletek
100 perces bérlet (560 Ft/perc) – kedvezmény értéke: 13.000 Ft
56.000 Ft
200 perces bérlet (520 Ft/perc) – kedvezmény értéke: 34.000 Ft
104.000 Ft

Local Cryo zsírfagyasztás: egy feszesebb, mosolygósabb holnapért!

Bejelentkezés

Elérhetőségünk

+36 30 0101 555

info@infrashape-alakformalas.hu

Budapest, Victor Hugo utca 5.

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30