KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Szeretnéd csökkenteni a ruhaméretedet kockázatmentes eljárással?
A Prémium Infrashape Stúdióban kavitációs zsírbontással centiméterekben mérhető az eredmény már pár kezelés után!

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

A Prémium InfraShape Stúdióban a 40kw/sec sebességű ultrahangos kezelés képes arra, hogy a szövetek és erek roncsolása nélkül szétrobbantsa a zsírsejteket.

Amennyiben a szétrobbantott zsírsejteket lefagyasztjuk (Local Cryo zsírfagyasztó terápiával) úgy ezek a zsírsejtek elhalnak, leválnak a többiről, és bekerülnek a zsirokrendszerbe, amit minimum 3 liter víz elfogyasztásával, illetve megfelelő intenzitású nyirokrendszert serkentő mozgással (ilyen egy 50perces infrashape edzés) ki lehet tisztítani, ezáltal bekövetkezik az alkalomról alkalomra történő centiben is mérhető fogyás a kezelt terület(ek)ről.

Az ultrahangos kavitációs zsírbontást primer (elő) kezelésnek ajánljuk, mivel ha a kezelést követően nem történik meg a zsírsejtek lefagyasztása, úgy a szétroncsolt zsírsejt visszaugorhat közel eredeti állapotára.

A kavitációs zsírbontás a testbe behatolva az ereket és a szöveteket érintetlenül hagyva megbontja a zsírsejteket.

A szétesett zsírsejtek 4-7 napon belül természetes úton távoznak a szervezetből.

Milyen testrészeken javasolt a kavitációs zsírbontás alkalmazása?

Gyakorlatilag bármely testrészen alkalmazható, leggyakrabban kezelt területek: has, comb(külső, belső, elől, hátul) fenék, kar, csípő.

Előnyei:

  • Nem kell fárasztó, izzasztó gyakorlatokat végezni és különböző, nem természetes eredetű tablettákat szedni.
  • A kavitációs zsírbontás teljesen fájdalommentes, nem marad vissza seb vagy hegesedés, szemben a sebészeti eljárásokkal.
  • A zsírbontó kúra hatása tartós, a lebontott, szétzúzott zsírszövetek véglegesen kiürülnek a szervezetből.
  • Nincs gyógyulási idő, gyakorlatilag bármikor végezhető és utána azonnal folytatható bármilyen tevékenység.

Várható eredmények

A kezelést a maximális hatás érdekében kúraszerűen ajánljuk, ami 4 hétig tart.

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás zsírfagyasztó terápiával összekötve működik a leghatékonyabban. A szétroncsolt zsírsejtek folyamatosan távoznak a szervezetből. A végső eredmény 12 hét után várható, ami 2-8 cm körméret csökkenést jelent. Nemcsak a zsírréteg csökken, hanem a bőr is feszesebb, egységesebb lesz. Nagyon jól használható a cellulit csökkentésére is.

Miért válaszd a Prémium InfraShape Stúdiót? 

A Prémium InfraShape Stúdió hosszú nyitvatartással, hétfőtől-péntekig 6.00 és 21.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.00-16.30-ig várja az alakformálásra vágyó vendégeket.

Nálunk 5 alakformáló kezelést találsz 1 helyen, igazi zsírgyilkos kezelések garmadájából válogathatsz!

Az InfraShape Studióban nem alkalmazunk mendemondákon alapuló kúrákat: mi bevált, bizonyítottan működő eljárásokat kínálunk. Több száz elégedett ügyfél tapasztalatával a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy tudunk segíteni a problémás helyeken felgyűlt zsírral szembeni küzdelemben.

Akiket tárt karokkal várunk…

Szeretnél egy bizonyítottan hatékony eljárással megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól? Keresel valamilyen kiegészítő kezelést a diétád, edzésed mellé? Feszesítenéd, formáznád a bőrödet, de nincs se időd, se energiád bonyolult kúrákra? Nem hiszel már az ilyen-olyan kitalált eljárásoknak, hanem látható eredményt szeretnél elérni? Gyere el hozzánk, próbáld ki a ultrahangos kavitációs zsírbontó eljárást!

A modern élet testünket érintő hatásai

Sokan hibáztatják magukat, amiért van rajtuk egy kis súlyfelesleg. Pedig egy átlagos fogyasztó nem is tudja, hogy a mai élelmiszerek, a rengeteg adalék, a tartósítószerek és mindenféle permetszer a zöldségekben, antibiotikumok miatt, a megfizethetetlen organikus alapanyagok láttán egyáltalán nem csoda, ha felszaladnak a pluszok és a bőrünk feszessége csökken.

De mi van, ha nem működik? 

Minden vendégünk más és más, az eredményt természetesen előre nem tudjuk 100%-ban garantálni, de pont ezért alkalmazunk ilyen sokféle alakformáló eljárást, hogy mindenképpen meg tudd találni a számodra ideális alakhoz vezető kúrát, edzést, kezelést.

Mikor vegyed igénybe szolgáltatásunkat?

Tegnap? Viccet félretéve, a korunk előrehaladtával sajnos egyre nehezebb karban tartani a testünket, így érdemes időben törődni a formálással, feszesítéssel, hogy később se kelljen túl nagy áldozatokat hozni a külsőnkért. 

ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS
Kezelés időtartama: 20 perc/terület
1 alkalom (20 perc)
8.000 Ft
Bérletek
10 alkalmas bérlet (10×20 perc) Megtakarítás: 10.000 Ft. Lejárat ideje: vásárlástól számított 60. nap
65.000 Ft (6.500 Ft/alkalom)
20 alkalmas bérlet (10×20 perc) Megtakarítás: 34.000 Ft. Lejárat ideje: vásárlástól számított 90. nap
120.000 Ft (6.000 Ft/alkalom)
Törzsvásárlói program
20 alkalmas bérlet vásárlásakor megajándékozunk +1 alkalommal! Amennyiben a már meglévő bérleted utolsó alkalmának lejáratának napjáig megveszed a következő 20 alkalmas bérleted, úgy belépsz a törzsvásárlói programba és megajándékozunk +1 alkalommal a bérleted mellé.

Válaszd az ultrahangos kavicátiós zsírbontás eljárást, csökkentsd körméretedet gyorsan, hatékonyan!

Bejelentkezés

14 + 7 =

Elérhetőségünk

+36 30 0101 555

info@infrashape-alakformalas.hu

Budapest, Victor Hugo utca 5.

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30