MASTERSculpt HIEMT Alakformáló gép lipolézerrel

2024 újdonsága Magyarországon először a Prémium InfraShape Stúdióban!

Fedezd fel az új dimenziót az alakformálásban! Ez az innovatív technológia garantálja, hogy végre megszabadulhass a makacs zsírpárnáktól és a bosszantó narancsbőrtől, miközben izmaid erősebbek és feszesebbek lesznek.

Hogyan működik a MASTERSculpt HIEMT Alakformáló Gép?

A gép Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám, azaz HIEMT technológiával működik, mely 13 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezi. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez.

13 Tesla erősségű 200Hz-es impulzusok: Ezek az erőteljes impulzusok hatékonyan célozzák meg és stimulálják az izmokat, segítve azokat az alakod ideális formájának elérésében.

4 különböző kezelőfej: Minden testrészhez egyedi kezelési lehetőséget biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb módszert.

Lipolézer technológia: Ez a fejlett technológia hatékonyan bontja le a zsírszövetet és elősegíti annak természetes lebomlását, így segítve a fogyást és az alakformálást.

Tudnivalók a kezelésről

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul.

Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény miatt erős lipolízis indul be, melynek hatására nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel. A túl magas szabad zsírsav koncentráció miatt pedig a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, tartalmuk kiürül, a normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből.

A kezelés előnyei

 • világújdonság, a legújabb alakformáló eljárás
 • 30 perc = 20.000 guggolás/felülés
 • 3in1 hatás: izomtömegnövekedés + zsírszövetcsökkenés + anyagcseregyorsulás
 • extra gyors eredmények, hiszen 1 kúra csupán 2 hétig tart
 • nincs mellékhatás és fájdalommentes a kezelés

Miért válaszd a Prémium InfraShape Stúdiót? 

A Prémium InfraShape Stúdió hosszú nyitvatartással, hétfőtől-péntekig 6.00 és 21.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.00-16.30-ig várja az alakformálásra vágyó vendégeket.

Nálunk 7 alakformáló kezelést találsz 1 helyen, igazi zsírgyilkos kezelések garmadájából válogathatsz!

Az InfraShape Studióban nem alkalmazunk mendemondákon alapuló kúrákat: mi bevált, bizonyítottan működő eljárásokat kínálunk. Több száz elégedett ügyfél tapasztalatával a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy tudunk segíteni a problémás helyeken felgyűlt zsírral szembeni küzdelemben.

Akiket tárt karokkal várunk…

Legyen szó hasról, fenékről vagy combokról, nálunk mindenki megtalálja a megoldást álmai alakjához.

Foglalj most időpontot, és lépj be az alakformálás új világába a MasterSculpt HIEMT segítségével!

De mi van, ha nem működik? 

Minden vendégünk más és más, az eredményt természetesen előre nem tudjuk 100%-ban garantálni, de pont ezért alkalmazunk ilyen sokféle alakformáló eljárást, hogy mindenképpen meg tudd találni a számodra ideális alakhoz vezető kúrát, edzést, kezelést.

Mikor vedd igénybe szolgáltatásunkat?

Tegnap? Viccet félretéve, ne késlekedj, szabadulj meg a nemkívánt zsírpárnáktól és formáld alakod a MASTERSculpt HIEMT Alakformáló gépünkkel.

MASTERSculpt HIEMT diódalézeres lipolézerrel árlista
Választható területek: (1 alkalom = 1 terület) has, comb (külső, belső, hátsó, elülső), fenék (push up hatás), kar, derék, vádli, váll
1 alkalom – 1 terület:
45.000 Ft
Bérletek
4 alkalmas bérlet
120.000 Ft (30.000 Ft/alkalom)
8 alkalmas bérlet
180.000 Ft (22.500 Ft/alkalom)
Korlátlan bérlet
210.000 Ft
30 napig használató,1 alkalommal akár 4 testrész is kezelhető
1 teljes kúra (8 alkalom) után érdemes 4 hét szünetet tartani
1/2 (fél) kúra
4 alkalom
1 kúra
8 alkalom
Bérlet lejárati idők
4 alkalmas bérlet
30 nap
8 alkalmas bérlet
60 nap
Korlátlan bérlet
30 nap

A MASTERSculpt HIEMT Alakformáló gép lipolézerrel ideális megoldás karcsúsodni vágyó vendégeink számára!

Bejelentkezés

  Elérhetőségünk

  +36 30 0101 555

  info@infrashape-alakformalas.hu

  Budapest, Victor Hugo utca 5.

  Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

  Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30