HIEMT elektromágneses Intimpad

Az intimpad női életminőség javítására lett kifejlezstve. Szülés után vagy a kor előrehaladtával az intim részeken meglazulnak az izmok, romlik a vérkeringés. A HIEMT eljárás megváltoztatja az izomzat belső felépítését, és megerősíti annak alapszerkezetét.

A kezelést kúraszerűen ajánljuk, nálunk egy kúra 12 alaklomból áll, fél kúra 6 alkalomból. A megfelelő hatás elérése érdekében az egymást követő kezeléseknek gyorsan kell következniük egymás után, ez az eredmény kulcsa. A kezelések után javasoljuk fehérjepor fogyasztását és napi minimum 3 liter víz ivását az elhalt zsírsejtek kiürítése végett. Enyhe izomláz, izomfáradtság előfordulhat, Magnézium és C-vitamin bevétele a kúra alatt ajánlott. 3 cm vastag zsírréteg felett párosítani kell egy zsírszövet csökkentő eljárással. 

HIEMT intimpad Prémium Infrashape stúdió 900x650 2

Mikor ajánljuk az intimpad használatát?

Használata ajánlott:

  • medencefenék-izom erősítésére
  • inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére
  • szülés utáni regenerációra
  • záróizom működésének fokozására
HIEMT intimpad Prémium Infrashape stúdió 900x670

Az egészséges szexuális funkcionalitás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők önfeledten megéljék a mindennapokat. Ebből adódóan a szexuális diszfunkciók negatívan hathatnak rájuk. Tanulmányok szerint az idősebb hölgyek nagyobb arányban érintettek, mint a fiatalabbak. Ennek oka leginkább a kismedence izomzat elgyengülése a kor előrehaladtával, illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, a terhességben, illetve az orgazmusokban is. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését.

Miért válaszd a Prémium InfraShape Stúdiót? 

A Prémium InfraShape Stúdió hosszú nyitvatartással, hétfőtől-péntekig 6.00 és 21.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.00-16.30-ig várja az alakformálásra vágyó vendégeket.

Nálunk 5 alakformáló kezelést találsz 1 helyen, igazi zsírgyilkos kezelések garmadájából válogathatsz!

Az InfraShape Studióban nem alkalmazunk mendemondákon alapuló kúrákat: mi bevált, bizonyítottan működő eljárásokat kínálunk. Több száz elégedett ügyfél tapasztalatával a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy tudunk segíteni a problémás helyeken felgyűlt zsírral szembeni küzdelemben.

Akiket tárt karokkal várunk…

Szeretnél egy bizonyítottan hatékony eljárással megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól? Feszesítenéd, formáznád a bőrödet, de nincs se időd, se energiád bonyolult kúrákra? Nem hiszel már az ilyen-olyan kitalált eljárásoknak, hanem látható eredményt szeretnél elérni? Gyere el hozzánk, próbáld ki különböző kezeléseinket, edzésünket!

Bejelentkezés

8 + 2 =

Elérhetőségünk

+36 30 0101 555

info@infrashape-alakformalas.hu

Budapest, Victor Hugo utca 5.

Hétfő-Péntek: 6:00 – 21:30

Szombat-Vasárnap: 8:00 – 16:30